Start.Advies en interim.VvE coach.Begeleiding kleine ondernemer.contact.
C. Domenie FICIM. Een coach voor de kleine ondernemer.

U bent zelfstandig ondernemer of u heeft het plan om zelfstandig ondernemer te worden.

Als vakman houdt u zich bij voorkeur bezig met uw klanten, voldoende werk en het leveren van goed werk. U houdt wel graag de touwtjes in handen in uw bedrijf en u zorgt ervoor op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in uw branche. U regelt graag uw eigen zaken. Met behulp van internet is de meeste informatie te vinden en is antwoord te krijgen op oneindig veel vragen. Veel kunt u zelf.

Toch zijn er nog onderwerpen die u niet helemaal begrijpt of graag wilt bespreken met een ervaren deskundige. Onderwerpen die afgestemd moeten worden op uw persoonlijke omstandigheden. Wat hulp om, binnen de wirwar van wetten en regels uw bedrijf probleemloos op te starten of te laten bestaan.  U heeft een soms een coach nodig. Iemand die u de goede aanwijzingen geeft en u helpt als dat nodig is.

C. Domenie FICIM is uw coach met veel ervaring in dienstverlening aan kleine zelfstandigen.

Bij de start van uw bedrijf ondersteunt FICIM u bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en belastingdienst. FICIM stelt samen met u een bedrijfsplan op dat direct bruikbaar is voor financieringsaanvragen bij uw bank of bij het  aanvragen van micro kredieten of startkredieten. Ook samenwerkingscontracten en leveringsvoorwaarden kunnen opgesteld worden.

FICIM leert u op eenvoudige wijze uw administratie te voeren met een eenvoudig boekhoudpakket op uw computer. BTW aangiften,  jaarafsluiting en verslaglegging kan FICIM voor u verzorgen door middel van eenvoudige uitwisseling van gegevens. Ten slotte kan ook u belastingaangifte worden verzorgd. Natuurlijk kunt u ook alles uit handen geven.

Welke bedrijfsvorm u ook heeft:
Eenmansbedrijf,
Zelfstandige Zonder Personeel, (ZZP)
Vennootschap onder firma (VOF)
Man-vrouwfirma
Freelancer
Besloten Vennootschap (BV)

C. Domenie FICIM levert betaalbare dienstverlening op maat. Altijd samen met u, zodat u weet wat er in uw bedrijf gebeurd.

Voor verdere informatie of een prijsopgave kunt u de contactpagina invullen, een mail sturen of bellen.
.